fbpx

Stresszoldás kineziológiai technikákkal

A kineziológia pedagógiai és pszichológiai elemeket is tartalmazó készség-, képesség-, és személyiségfejlesztő, prevenciós jellegű holisztikus módszer. Hatékonyan befolyásolja a test energiaáramlását, az érzelmi stresszek feloldásával energetikai egyensúlyt hoz létre a testben,és aktivizálja annak öngyógyító mechanizmusát.

Az agyunk minden egyes eseményt rögzít fogantatásunk pillanatától a jelen pillanatig, vagyis elraktároz minden eseményt attól függetlenül, hogy tudatosan emlékszünk-e rá vagy sem. Azizomtesztelés alapja az agy és az izmok közötti kölcsönhatás, kapcsolat. A tesztelés során a kineziológus gyengéd nyomást gyakorol a tesztelt személy kinyújtott alkarjára, ezáltal lehetőségünk van lehívni a szükséges információkat és korrigálni a működési zavarokat.
 
Izomteszteléssel direkt kérdéseket intézhetünk a kliens "belső tudásához", és egyenes igen/nem válaszokat kapunk.

Izmaink lekapcsolnak – elgyengülnek – bármely kellemetlen érzés, emlék hatására. A kineziológiai izomteszt segítségével lehetőségünk van lehívni ezeket az információkat,felderíteni és kijavítani a működési zavarokat. Ha negatív inger éri a szervezetet, akkor annak hatására a szervezet minden izma elgyengül. Ez pontosan olyan, mint amikor valakivel rossz hírt akarunk közölni és mielőtt még ezt megtennénk, megkérjük, hogy üljön le, mert ha nem tenné a rossz hír hallatára az izmok elernyednek és összeesne az illető.

Mindig az a cél, hogy a negatív stresszeket a lehető legkíméletesebb módon távolítsuk el a testből és az elméből. A kineziológia korrekciós gyakorlatai egyszerűek, gyengédek,fájdalommentesek. Az érzelmi stresszek feloldása energetikai egyensúlyt hoz létre a testben azáltal, hogy szabaddá válik az energiaáramlás a szervezetben, aktivizálva ezzel a testöngyógyító mechanizmusát.
 
FONTOS! A kineziológia nem gyógyít, nem diagnosztizál és nem kezel betegségeket.
 
 
Energetikai kiegyensúlyozást végez, ami a test öngyógyító reflexeit aktiválja!

Veszprém

H-8200 Veszprém,
Levendula Üzletház (Szikvíz parkoló) Ady Endre utca 7/b, 2. emelet

  • dummy+36 20 480 4424    

  •      +36 70 703 2777

  • dummy info@kismukk.hu

Telefonos elérhetőség:
hétfőtől-péntekig 09:00-12:00

Nyitvatartás: hétfőtől-péntekig:
de: 08:00-10:00 du:14:00-19:00

 ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Budapest, Dsmile központ/ Dsmile Hungary Kft.

H-1032 Budapest, Váradi utca 24.

 

Kis Mukk ©

Search