fbpx

Csapatunk

Mattyasovszky Éva
Certifikált Dsmile oktató expertMattyasovszky Éva
Certifikált oktató Mattyasovszky Éva vagyok, Dsmile Expert Tréner. Egész pályafutásom alatt gyerekek közelében voltam. Évekig éltem az Egyesült Államokban, hazatértem után, második lányom születéséig családi napközit vezettem. Az ő logopédiai problémái miatt kezdtem el először érdeklődni a Baracsy módszer iránt, és a nála látható fejlődés következtében döntöttem úgy, hogy ezt a tréneri pályát választom. Szeretném, hogy a Baracsy módszer minél több gyermek számára elérhetővé váljon, javítva életminőségüket. Többek között ez a cél vezetett, amikor létrehoztam a K.I.S. Mukk- ot (Komplex Innovatív Segítség) Veszprémben, ahol az iskolafelkészítő és fejlesztő foglalkozások mellett Dsmile tréningeket is tartunk. A korosztályok közül leginkább a gyerekekkel (5-12 évesek) dolgozom.
Bognár Ildikó
Gyógypedagógus és komplex mozgásterápiás fejlesztőBognár Ildikó
Az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karán - tanulásban akadályozottak pedagógiája szakirányon - kiváló minősítéssel végeztem másoddiplomásként. A gyógypedagógusi tanulmányaimat kiegészítettem a KMT – Komplex Mozgásterápia a tanulási nehézségek megelőzésére és oldására tanfolyammal. Gyógypedagógusként és mozgásfejlesztőként egyéni és kiscsoportos foglalkozásokat tartok leginkább óvodáskorú és kisiskolás gyermekeknek, mindenki számára megtalálva a szükséges fejlesztést. A játékos foglalkozások és fejlesztések során igyekszem mindig a gyermekek igényeihez igazodni. Legfőbb célom, hogy a gyermekek játszva fejlődjenek, és az iskolában és az életben is kudarc nélkül vegyék az akadályokat.
Borbély Szilvia
Certifikált Dsmile oktató expertBorbély Szilvia
Borbély Szilvia Certifikált Dsmile Expert Tréner vagyok. Veszprémben születtem, Szentkirályszabadján élek. Jelenleg a veszprémi Kozmutza Flóra Általános Iskolában dolgozom, napi 8 óraban. Gyógymasszőr, reflexológus, gyógypedagógiai asszisztens végzettségekkel rendelkezem, többek között. Szeretek gyerekekkel foglalkozni. Nagyon örülök, hogy megismerhettem Baracsy Gabi módszerét. Jó látni a gyerekeken a változást a tréningek során. A Dsmile egy olyan pozitív hatást hozott az életembe, mely a testemnek és a lelkemnek is nagyon jót tett! Kívánom ezt az élményt mindenkinek! Jelenleg Veszprémben a K.I.S. Mukk-ban ( Komplex Innovatív Segítség) tartok tréningeket.
Nagy Anna
StresszoldásNagy Anna
Érettségi után elvégeztem a gyógypedagógiai segítő munkatárs felsőfokú OKJ-s képzését. Majd ezt követően az életem más irányt vett és főiskolai végzettséget szereztem közgazdász- emberi erőforrások szakon. Ez idő alatt kezdtem el foglalkozni még jobban a lélek rejtelmeivel, és így beiratkoztam természetgyógyász- kineziológia tanfolyamra, mivel mindig is érdekelt az emberek lelki világa, illetve a spiritualitás. Már gyerekkoromban elhatároztam, hogy embereken szeretnék segíteni és kulcsot adni a kezükbe a változtatáshoz. Egyre nagyobb önismeretre tettem szert, így ráébredtem, hogy leginkább gyerekekkel szeretnék foglalkozni. Emiatt döntöttem az ELTE gyógypedagógia szak mellett, ahol jelenleg is tanulok. Mindemellett egy általános iskolában pedagógiai asszisztensként tevékenykedem, ahol többek között kreatív feladatokkal és legfőképpen gyerekekkel foglalkozom. Ennek köszönhetően nagyobb rálátásom nyílik a gyermekeket érintő problémákra. A tudásomat szeretném folyamatosan bővíteni, és integrálni a holisztikus és nyugati módszerek eszköztárát. Egyelőre a folyamatban lévő tanulmányaim mellett a theta healing alapszintű képzését, a Bach virágterápia gyógymódot és a csoportos gyermek kineziológia tanfolyam elvégzését tudhatom magaménak. 
Vígh Dóra
Gyak. Logopédus, / ÓvodapedagógusVígh Dóra
Érettségi után óvodapedagógus szakon szereztem diplomát, majd ezt követően gyógypedagógia-logopédia szakirányon folytattam tanulmányaimat a Széchenyi István Egyetemen. Jelenleg logopédusként dolgozom Veszprémben. Elsősorban megkésett beszédfejlődésű, valamint artikulációs zavarokkal küzdő gyermekek logopédiai fejlesztését végzem. Munkám során kiemelten fontosnak tartom a gyermekközpontúságot, úgy gondolom, hogy a foglalkozásokon az első és legfontosabb dolog a gyerekeknek a biztonságos, szeretetteljes és elfogadó légkör megteremtése, hiszen a célzott és tudatos logopédiai fejlesztések csak a gyermekek életkorának megfelelő játékos, kreatív, oldott légkörben lehetnek eredményesek.
Baracsy Gabi
Dsmile vezető tréner, logopédus, gyógypedagógiai tanár, Budapest, Baracsy GabiBaracsy Gabi
www.dsmile.hu

Veszprém

H-8200 Veszprém,
Levendula Üzletház (Szikvíz parkoló) Ady Endre utca 7/b, 2. emelet

  • dummy+36 20 480 4424    

  •      +36 70 703 2777

  • dummy info@kismukk.hu

Telefonos elérhetőség:
hétfőtől-péntekig 09:00-12:00

Nyitvatartás: hétfőtől-péntekig:
de: 08:00-10:00 du:14:00-19:00

 ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Budapest, Dsmile központ/ Dsmile Hungary Kft.

H-1032 Budapest, Váradi utca 24.

 

Kis Mukk ©

Search