fbpx

Fogszabályozás

Fogszabályozás és Baracsy módszer

 

 

A fogszabályozó kezelések skálája igen sokrétű. Egyik csoportját az esztétikai célú, úgynevezett kozmetikai kezelések alkotják, amelyek során többnyire csak a külső szemlélő számára látható kirakatfogakat mozgatják. Ez általában pusztán néhány hónapot igényel. A másik nagy csoportba azok a kezelések tartoznak, amelyek a teljes fogsort érintik. Az ilyen esetekben akár évekig is eltarthat, mire sikerül stabilan elérni a kívánt eredményt…

Orthodontia Kongresszus >>>

De hol jön a képbe a Baracsy módszer?

A Dsmile tréning innovatív, szerteágazó metodikájának köszönhetően hatékonyan alkalmazható, ha szeretnénk lerövidíteni a fogszabályozó kezelés időtartamát, illetve hosszú távon segít megőrizni az elért eredményt.

A Dsmile tréning intenzív hatást gyakorol az orofaciális és myofunkcionális területekre. Rendszeres gyakorlással az állkapocs-ízület környékén és a nyaki izmokban oldódik a feszültség, így a fogszabályozó kezelés is hatékonyabb lehet. A helyes nyelés- és légzéstechnika elsajátítása pedig segít meggátolni, hogy a fogak később a helytelen állapotba rendeződjenek vissza.

A fogszabályozás minden esetben egyfajta beavatkozás a természet rendjébe, hiszen az eredeti állapotot hivatott megváltoztatni. Az agresszív kezelések mellett megjelentek azonban a lágy erőkkel működő készülékek is, amelyek legfontosabb tulajdonsága, hogy használatuk lényegesen kisebb traumát idéz elő a szervezetben. A Baracsy Tréning alkalmazásával a lágy erőkkel működő fogszabályozó készülékek hatékonysága is növelhető, a kezeléssel járó fájdalmak, kellemetlenségek pedig jelentősen csökkennek.

Megnézem a téningeket >>>

Veszprém

H-8200 Veszprém,
Levendula Üzletház (Szikvíz parkoló) Ady Endre utca 7/b, 2. emelet

  • dummy+36 20 480 4424    

  •      +36 70 703 2777

  • dummy info@kismukk.hu

Telefonos elérhetőség:
hétfőtől-péntekig 09:00-12:00

Nyitvatartás: hétfőtől-péntekig:
de: 08:00-10:00 du:14:00-19:00

 ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Budapest, Dsmile központ/ Dsmile Hungary Kft.

H-1032 Budapest, Váradi utca 24.

 

Kis Mukk ©

Search